Pristup Internetu bez korištenja žice je u današnje vrijeme gotovo pa obavezan u svakom kutku našeg postojanja. Do te mjere da se i po tramvajima možete spojiti na wireless. Bez wireless-a više nikud, ni u omiljeni kafić ni u wc.

Pa to je ok, zar ne? Naravno da je, takva su vremena. Nama je to super, jer što je više bežičnog pristupa Internetu to je više i problema, a takve probleme uspješno rješavamo!

Kakvih problema? Korisnici će najčešće uočiti probleme koji se manifestiraju kroz nedostatak brzine ili još češće kroz „nešto mi šteka“, a da ne govorimo o problemu „e, ne mogu se spojiti“. Uzroke takvih problema rješavamo u najkraćem mogućem roku. I to trajno.

Meni je fiskalna kasa u lokalu na žici pa opet šteka Internet! Naravno da da. I za to znamo i uzrok i posljedicu i lijek. Kasa može i mora raditi savršeno, cijenjeni gosti mogu (pa skoro da i moraju) imat kvalitetan bežični pristup Internetu, a sve to skupa je moguće za jako malo novaca.

Čini mi se da mi netko krade Internet! Vrlo lako moguće! Prije svega biti ćemo slobodni da Vam ponudimo brzi tečaj o informatičkoj sigurnosti. Ne onaj koji govori o tome kako da ukradete, nego onaj koji govori kako da se zaštitite od krađe. Mogućeg kradljivca ćemo onemogućit od daljnjeg djelovanja, a najvjerovatnije ćemo biti u mogućnosti da Vam ukažemo na osumljičenog. Što ćete dalje s osumljičenim to je Vaša stvar.

Vi to koristite nekakvu super tajnu opremu? Ne.

Baš me briga ako mi kradu, imam „flat“! Odlično razmišljanje, čestitamo! Naročito ako za susjeda imate osobu za koju će pouzdani svjedoci u novinama izjaviti da je mirni i kulturni susjed, a isti skida hard candy jer je deklarirani pedofil iz prošlog života. Dok Vi dokažete da niste skidali do tad ode ugled zauvijek...

Ma Vi ste super i sve znate. Da, al smo i skromni pa nećemo sve napisati.