Ukoliko u svoju omiljenu tražilicu za pretraživanje Interneta unesete pojam „izrada web stranica“ dobiti ćete otprilike 630000 (šesto trideset tisuća) rezultata u manje od sekunde. Dakle možemo zaključiti da je konkurencija i više nego dobra.

Očito svi danas rade web stranice! Naravno da rade, jer je prisutnost na webu obavezna ukoliko postojite kao tvrtka ili kao individua sa ciljem. Za stvarno male novce možete zakupiti svoju domenu i ako ništa drugo imati personaliziranu mail adresu, koja će svakako biti puno ozbiljnija za poslovnu korespodenciju od mail adrese sa nekog javnog besplatnog mail servisa.

Vi isto to sve radite kao i drugi? Naravno da ne. Ako želite da Vam napravimo stranice poput Amazona, eBay-a ili slično, to nećete kod nas moći. Mi tako nešto ne radimo.

Zašto ne? Zato jer nismo dizajnerski studio specijaliziran za izradu web stranica, zato jer nemamo desetke programera zaključanih u podrumu koji po cijele dane i noći kodiraju web, te zato jer nam to nije primarna djelatnost.

Pa što onda po tom pitanju radite? Napravit ćemo Vam lijepi mali web koji će Vas predstavljati na Internetu. Podesit ćemo web server da zadovoljava sve Vaše potrebe, te ćemo kao najbitnije napraviti sve personalizirane mail adrese koje trebate i podesiti ih na svim Vašim uređajima.

A jel ima nešto posebno? Ima. Napisat ćemo cijeli tekst za Vas. Pisanje teksta za stranicu je najgori dio cijelog projekta. Pitajte one koje već imaju stranice, na spomen teksta samo će zakolutati očima.

Nešto pametno za kraj? Ništa. To je to.