Upozorba! Slijedeći sadržaj možda sadrži elemente koji nisu prikladni za dio čitateljstva. Čitateljima se preporuča oprez!

Prije svega da se predstavimo. Reprezentativni djelatnik: mladić u najboljim godinama, do sada narastao do 187 centimetara, a pojeo do 90 kila, tamne kose, plavih očiju i nježne puti, sportske građe. Voli životinje i mediteransku hranu. Uživa u dugim šetnjama i voli vožnju biciklom, a najbolje se opušta uz ples. Takvog naravno nemamo, a niti ne poznajemo. Kakve još nemamo? Nemamo onakve kakve traže poslodavci u lijepoj našoj, znači osobe od 22 do 26 godina koje imaju barem 15 godina radnog iskustva i spremni su prvih 10 godina raditi za minimalac, te dati maksimalno od sebe u barem 300 sati rada mjesečno.

Kakvi bi rado bili? Pa otprilike kao djelatnici u turizmu koji bi bili najsretniji da cijenjeni gosti samo uplate novce i ne dođu.

No daj više kakvi ste? Pa mi smo oni koji znaju. Svaki od nas ima barem 15 godina iskustva u IT svijetu na ovaj ili onaj način. Sad smo ujedinili snage i djelujemo kao jedan organizam. Višestanični organizam, ne kao ameba. Ako slučajno ne znamo nešto što Vama treba, onda sigurno znamo nekog tko zna, pa ćemo ga pitati. Ono što nećemo sigurno, to je da nećemo muljati da nešto znamo što ne znamo. Reći ćemo da ne znamo. E da, umalo zaboravismo napomenuti da radimo za novce. Jeftino nikada nije bilo dobro, a nešto napravljeno besplatno se ne cijeni niti kod rodbine. Uz znanje i iskustvo krase nas i higijenske navike, tako da ćemo u Vašem prostoru ostaviti samo trag što se posla tiče, ne što se tiče atmosferskih uvjeta.

Super! Pa gdje da nađem takve? Eh, ne znamo otkuda pristupate ovim stranicama pa evo približne karte:

Naravno, znali smo mi napraviti i „Google Maps“ al to svi imaju pa da ne upadnemo u gabarite uobičajnosti. Još bi nadodali i to, da otkada je karta za javni prijevoz 4 kune stvarno nas svuda ima.

Ok dobro, a jel ima kakav broj ili nešto? Naravno da ima. Ima nešto. To nešto se zove E-mail, a glasi: info@j2b.info. Maštovito zar ne? Brojeve telefona ćete dobiti kada ćemo si biti bolji, a onda će Vam se pružiti i jedinstvena prilika da nas upoznate uživo.

Ma dajte pa lakše mi je nazvati nego pisati mail! Naravno da je! No ljudi kad pišu mail pišu samo bitno jer im je teško pisati, dok razgovori preko telefona ubrzo pređu u dahtanje... a to ne volimo.

Mogli ste barem kontakt formu napraviti! Mogli smo, al nismo. Svi je imaju. Mi nismo kao svi.